2012-01-30 08:47:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - mondja ki, ami a lelkét nyomja

Napi horoszkóp január 30.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Itt a feltöltődés, az erőgyűjtés ideje. Higgadjon le, kicsit vegyen vissza a lendületéből. Ha pedig erre képtelen, akkor inkább valami sportos erőpróbán, vagy baráti kiránduláson mérje le erejét. A természet feltölt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A jegyébe lépő Hold a Jupiterrel együttállásban ma a mértéktelenségig fokozhatják vágyait. Ha ez a baráti összejövetelekre, vagy kulturális, művészi élményekre vonatkozik, akkor jó. De, ha csak az evésnek hódol, az nem jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A magányos, elzártsággal járó helyszínek most kifejezetten jó hatással lehetnek önre. Nem kell persze feltétlenül kolostorba, vagy szanatóriumba vonulnia a hétvégére, de egy „világvégi” hely meglátogatása felemelő élmény lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Veszekedésre, vitatkozásra kerülhet sor ma a kedvesével, vagy testvérével. Ne hagyja, hogy az indulatai elsodorják. Mondja ki, ami a lelkét nyomja, de hallgassa meg a másik érveit is. Így termővé válhat a vita.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem jó tovább halogatnia: mondja el kedvesének, mi bántja. Nem biztos, hogy örömteli lesz a fogadtatás, de mégis bölcs kompromisszumokra kényszerítheti. A házasság, a társkapcsolat, kicsit politika is. Kezdjen tárgyalásokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma sem lesz küzdelemmentes az élete: most a kedvesével folytathat csatározásokat. Az a lelki hangoltságon, és a szerelmük forróságán múlik, hogy ez ágyi csatákat, vagy egyebet jelent. Az étkezés nem jó terep: gyomorrontást okoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sajnos a borúlátó Szaturnusz még mindig az ön jegyében jár. Most épp valamilyen bölcs kompromisszumra, apróbb lemondásra kényszerítheti. Ne rettenjen meg, ez a lemondás sokkal többet adhat önnek, mint amennyit elvesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A társasági élet őrangyala lehet ma: a Hold és a Jupiter együttállása szinte kötelezi önt arra, hogy nyilvános kapcsolatait ápolja, építse. Összehozzon embereket, és segítse a társak egymásra találását. Öné csak az öröm.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A barátság önnek munka is. Sokan lesik tanácsait, javaslatait, ismerve bölcsességét, kikérik a tanácsát. Ne nehezteljen emiatt. Önnek minden csak tanulás, tapasztalat. Hogy aztán még többet segíthessen. Lehet, hogy ön egy angyal?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy hirtelen pénzügyi tranzakció most éppúgy hasznot, mint veszteséget is jelenthet. Nem biztos, hogy egy mai baráti ajánlat egyértelműen javára válik. Sok múlik az önismeretén. Azért a pénzügyeket illetően inkább ne ma döntsön.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A lélekemelő Neptunusz még az ön jegyében jár: de már nem sokáig. Használja ki még pár napos jelenlétét benyomásai, emlékei, érzései lejegyzésére, vagy újra olvasására. A múlt emlékei most iránymutatói lehetnek jövőjének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A vonzó szerelemistennő Vénusz még mindig az ön jegyében jár: ne csodálkozzon hát, ha olyanok is megszólítják, akik talán csöppet sincsenek az ínyére. De keresse azok társaságát, akikre viszont vágyna. Most nagyobb eséllyel indulhat!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: